Födelsedagen avslutad

Och vilken födelsedag sen! Det började med sång, frukost och paket på sängen. Fortsatte med ett litet vredesutbrott vilket resulterade i saft, drickyoghurt och kaviarmackor i hela soffan. Det där med att ha det fint hemma när man får hem folk är ändå inte riktigt vår grej haha. Fick bli filtar att sitta på :) Sen firade vi med de närmsta. Precis som jag vill ha det. Dorian ville gärna bjuda hela sin förskolegrupp men jag känner att 20 barn i åldrarna 1-5 (han går i sk syskongrupp) är mer än vi mäktar med. Och att bjuda bara killarna eller bara tjejerna är helt uteslutet. Lika lite som vi skulle bjuda in bara blondiner eller bara brunetter. Vi har bestämt att han får välja de han vill bjuda nästa år. Eftersom han är född tidigt på året hinner han med två kalas till med sina förskolekompisar.
 
Han har fått så fina grejer! Ett par skidor, en Buzz Lightyear robot (Woody och Slinky har han redan vår lilla Toy Storyfantast), en Spindelmannenkostym, spel, en sparkcykel, en ny bilbarnstol med Toy Storymotiv fick han av oss, massa fina kläder, ett pysselkit, mm mm mm. Han är vansinnigt bortskämd både med prylar och kärlek!
 
Kalaset gick i ett så vi har faktiskt inte tagit ett enda foto kom vi fram till efter. Men det är ändå minnena man lever på. Vi har världens bästa familj, både den blodsbundna och den utvalda ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0