God jävla jul!

Vi har haft en lugn och mysig jul och fått massa fina klappar.
 
I andra nyheter: Har gått över 6 dagar i graviditeten och sliter snart ut unghen med mina bara händer.
 
God jul!

Till vardagsrummet

 
 
Äntligen hittat en matta jag gillar som inte kostar miljoner riksdaler. Vi har världens största soffa så för att mattan ska täcka upp måste den vara tre meter lång.. Passade även på att klicka hem matchande kuddar. Herregud vad fint vi börjar få det hemma nu. Ska ta mig tid och fota allt nån dag men just nu består mina dagar typ av: promenad till och från förskolan, hem och sova, upp och se på TV. Det är vad jag orkar med för tillfället. 16 dagar kvar nu!
 

Think I'm addicted to your light

 
 
När ord saknas för hur mycket jag älskar den äldre av mina män ♥

Diabetes

Så mitt upp i allt med höggraviditet och renovering så fick min älskade (den äldre versionen) en diabetesdiagnos i veckan. Han har haft symptom ett tag och eftersom det finns i hans släkt i hela tre led bak så tvingade jag iväg honom till läkaren i tisdags och vi fick bekräftat vad vi redan visste. I torsdags lämnade han hela sju rör med blod för ytterligare prover och på tisdag får vi veta om det är typ 1 (mest troligt eftersom han är ung och inte det minsta överviktig) eller typ 2 vilket är det som hans pappa har och hans faster och farmor hade när de levde. Tydligen är typ 1 minst vanlig men den som är ärftlig och har man finskt påbrå har man tydligen höjd risk för sjukdomen? Mycket märkligt. Nu ställer vi om kost och leverne här hemma, ett ganska välkommet inslag då vi inte tänker på vad vi äter överhuvudtaget (helt medvetet). Vi äter väldigt varierat och bra redan men för att Ilkka ska få de bästa förutsättningarna att kunna leva relativt som vanligt med sjukdomen är det ändå en del saker att se över.
 
I andra nyheter är både lekrum och badrum faktiskt färdiga! Så denna första advent ska vi bara städa lite, baka, julpynta och umgås allihop <3

RSS 2.0