Everybody needs good music.

Vi är inte ens i närheten av att ha landat och fått i ordning här hemma men hemmabiosystemet och tvn är installerade och på det förstnämnda lirar jag just nu väldigt hög musik på. Ett par gamla favoriter vars samtliga skivor finns i vår samling (förutom den allra senaste som är helt fantastisk den med). Jag pratar om Death Cab For Cutie ska väl nämnas, ett av världens bästa band. Jag har hängt med dem sen ca 02/03 och sett dem live två ggr. Ben Gibbard är ett geni. (Det var inte dem jag skulle skriva om egentligen så se det som en liten parantes i inlägget.) Det jag skulle skriva om är att man så sällan njuter av ordentligt ljud nu för tiden. Vi valde att lägga en ansenlig summa på vår anläggning då vi, om vi ska vara ärliga, älskar musik, film och TV mer än de flesta gör och då ska man fan kunna njuta av det ordentligt. Så det gör jag ikväll, ensam hemma som jag är, njuter av CDSKIVOR och ordentlig volym :) Känner mig fett retro. Köper vanligt folk ens skivor längre? Spotify är så fördummande men jag älskar det då man kan variera sina playlists i oändlighet. Vår skivsamling är redan för stor. Den får inte plats i huset typ men jag köper fortfarande skivor då och då. Tyvärr är alla mina favoritartister döda (grinar ihjäl mig) men ibland släpps det rariteter och tidigare outgivet material som jag ju måste ha :)

Hur är ni? Köper ni skivor?

PPE

SABINA


Vi lever!

Jag ville bara ge ett snabbt livstecken. Vi lever och har således överlevt flytten. Är inne på andra veckan i huset nu som fortfarande är ett enda stort kaos. I veckan ska det som behöver målas målas och vi måste beställa våra nya möbler. Det här inlägget skriver jag från rastrummet på Dorians nya förskola där inskolningen är i full gång. Det går toppen som väntat och han har nu varit ute och lekt i en halvtimme med sina nya kompisar utan mig. Känns stort! Själv vurpade jag precis över en bänk jag inte såg och slog sönder benen (känns det som iaf). Lagom pinsamt haha! Hoppas allt är bra med er. Jag lovar att inläggen blir fler när vi kommit till rätta och internet är installerat :)

PPE

Sabina


Flytt, jobb, flytt, jobb

Nu har vi flyttat. I princip allt från lägenheten är i huset och i natt spenderar vi första natten här. Dorian har invigt genom att spy två ggr i hostattackerna han får av sin förkylningsastma. Helt värdelöst. Men den här hösten har han spytt sammanlagt tre ggr nu jämfört med fem ggr i veckan, fem veckor i sträck förra hösten så man får väl vara glad för det lilla? Blä. Men fint blir det! Till slut iaf. Imorgon blir det Ikea :)

PPE

Sabina


RSS 2.0