Saker Dorian funderar över

 
 
- Var tar kisset och bajset vägen när man spolar?
-Varför sitter Gollum alltid på huk?
 
Seriöst, jag måste nästan filma Dorian någon gång då vi går hem från förskolan. Han snackar NON STOP! Jag har skavsår i öronen men samtidigt är det så himla häftigt att lyssna på allt som pågår innanför pannbenet på mitt geni till son.
 
 

Kommentarer
Postat av: Terese

Haha, vad kul! Det är ju vid sådana där tillfällen en får lust att svara helt befängda saker bara för att en vet att de inte kommer misstro en. Kalles pappa i "Kalle och Hobbe" är bra på det vet jag, men det är när han själv inte riktigt vet svaren. De där exempelfrågorna har en ju koll på iaf... Eller jag antar ju att Gollum är hukad hela tiden för att hans muskler är förtvinade av all grottvistelse och ångest :P

Svar: Jag blev högst osäker på det där med avföringen och fick faktiskt ta mig hem och googla innan jag vågade lita på mitt svar haha! Min förklaring var att Gollum bor ju i hålor (??) där det kanske inte är så högt i tak och därför har fastnat i nån slags hukande kroppsställning. Dorian var nöjd med det svaret.. Men det där med ångesten låter ju helt klart logiskt det med!
Sabina

2013-02-28 @ 10:19:42
URL: http://bouvierbaby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0