Till vardagsrummet

 
 
Äntligen hittat en matta jag gillar som inte kostar miljoner riksdaler. Vi har världens största soffa så för att mattan ska täcka upp måste den vara tre meter lång.. Passade även på att klicka hem matchande kuddar. Herregud vad fint vi börjar få det hemma nu. Ska ta mig tid och fota allt nån dag men just nu består mina dagar typ av: promenad till och från förskolan, hem och sova, upp och se på TV. Det är vad jag orkar med för tillfället. 16 dagar kvar nu!
 

Kommentarer
Postat av: Terése

Den där mattan är i min favoritfärg. Vet inte vad den heter, men brukar kalla den baby-bajs-brun (orange-brun skulle en ju kunna säga annars). Passande med tanke på vad som komma skall. Ni kan byta blöja på den med andra ord... Nu kanske du tror att jag var ironisk angående att det är min favoritfärg, men det är det verkligen.

Svar: Min med! Både H&M (kuddarna) och Ellos (mattan) kallar färgen senapsgul och det är den bästa färgen att kombinera med min andra favoritfärg; brun! Det blir samma kombo i vardagsrum som i badrummet där vi har gult duschdraperi och brunt klinker :)
Sabina

2013-12-04 @ 22:17:41
URL: http://bouvierbaby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0