Vecka 1 är över

Vikt vid start: 86.9 (Ja jag vet, helt sjukt att det gått så långt)
Vikt v 1: 85.1
Bäst förra veckan: Nutrilett barsen. Sjukt goda! Och att jag faktiskt nu känner när jag är mätt och då, i de flesta fallen, slutar äta.
Sämst förra veckan: Att jag smällde i mig rostad majs hela helgen innan jag fick veta att 100 g innehåller 450 kalorier. Och att jag nästan kräks av Naturdiets pulverdrycker. De färdiga från Nutrilett är fantastiskt goda dock!
Mest förvånad över förra veckan: Att jag inte saknade varken frukost eller lunch. Trodde jag skulle dö om jag inte fick äta. Nutrilett/naturdiet funkar för mig. Men ska nog börja göra egna smoothies när jag vant mig vid konsistensen. Blir kräkig av trögflytande grejer. Lite som ett barn är jag när det gäller mat. Måste vara precis rätt för att jag inte ska få kväljningar av drycker tjockare än typ oboy..
Motionen förra veckan: Massa promenader. Två runt sjön och sen 40 minters PW här i området två ggr. Jobbade lite med hantlar här hemma men insåg till min förvåning att jag nog behöver tyngre? Jag är stark tydligen..

Så nu har det börjat. No turning back som man säger. Jag vägrar vara fet. För det är jag nu, fet. Per definition alltså. Håller tummar och tår för att jag kan hålla det här uppe ett år till nu!

PPE

Sabina

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bra kämpat sötnos! Du kommer att lyckas Jag är så stolt över dig Puss

2011-07-04 @ 20:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0