Och där dök det upp. Det lilla barnet i bi...

img_5132 (MMS)

Och där dök det upp. Det lilla barnet i bikini. Kan vi inte lägga av med den här sexualiseringen av barn? Eller att använda våra barn som något slags dockor som vi stylar som miniversioner av oss själva i totalt ofunktionella plagg? Bikini måste ju vara det minst lekvänliga plagg som finns. Nä, skärp er Ving. Stängde igen katalogen direkt. Skäms!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. håller med. förstår inte vad dem ska dölja? om om man nu vill dölja sitt flickbarns bröst - baddräkt. om man nu vill ha bikini (varför??) ta fan en sportig top , vem hittade på barn trekants bikini? ööööööööööööö jahopp om dem inte ens sitter när en vuxen simmar lite hur ska dem sitta när ett barn lekar i hundranittio i flera timmar..erikai övrigt, när ska ni till finland? hur kommer ni dit? hur är det där? låter fan kul haha :D

2011-02-03 @ 19:34:41
Postat av: Sabina

Men jag menar ju det! Låt ungen gå utan bikinitopp? Helt meningslös. Det värsta var ju den där minibikinin modell typ 2 månader som det var sånt rabalder om för något år sedan. Hur tänker föräldrar som köper en sådan? Det är inte sött, kläder ska inte vara söta de ska vara funktionella och lekvänliga! Dorian har hur mycket "snygga" kläder som helst för att jag är en sådan modebög men det blir aldrig använt. Tighta jeans? Näe, mjukisar och t-shirts är det som används. Värderingarna som finns i framförallt flickors kläder idag är vidriga, att de blir bemötta annorlunda beroende på vad de har på sig är skrämmande. Det är lite tyg och tråd.Haha jag vet inte när vi ska dit men det är sagt att vi ska dit några veckor iaf. Blir bil och båt och bil. Huset ligger i Tammerfors :)

2011-02-03 @ 20:50:59
URL: http://alphabettown.blogg.se/
Postat av: Emma

Om leja vill ha en bikini så får hon ha en bikini. Dock tycker jag det är skit fult och förstår inte varför det görs trekants bikinis till barn, men som sagt jag skulle inte neka henne det om hon nu vill ha det. Kanske för jag hade det själv när jag va liten. Stringtrosor för barn där går min gräns!

2011-02-04 @ 10:41:18
URL: http://wallmo.blogg.se/
Postat av: Sabina

Varför skulle du inte neka henne det? Och varför tror du att hon skulle vilja ha en bikini? Jag är nyfiken..

2011-02-04 @ 19:21:38
URL: http://alphabettown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0