Sjöfylla.

Snälla alla ni puckon som försöker claima er rätt att köra båt fulla. Vart ni tappade som barn? Jag hoppas verkligen för andra människors skull att ni inte har samma argument om att köra bil hem full från en fest som ligger för långt bort. Seriöst, svenskar och deras ivriga och envisa försök att hävda sin rätt till alkohol är så himla patetisk. På de här människorna låter det som att man omöjligt kan socialisera utan alkohol och det i sig är ju bara tragiskt.
"jag vill kunna ta min båååååt över till grannön och ta ett glas viiiiiiiiin och sen köra hem igen. Varför är det feeeeel"?
Whinea om något annat plz, det är ett så jävla ickeproblem. Designated driver osv.
Dessutom gäller bara lagen för större båtar som klarar av en viss hastighet. Köp en mindre båt om det skaver i skrevet. Men jag gissar att det är där skon klämmer. Kändisarna vill ha kvar sina pråliga båtar och gärna framföra dem i onyktert tillstånd för ingen kändis har kul nykter. Och alla behöver de en penisförlängare. Framförallt Sonja Aldén som tydligen inte ens åkt en meter båt i sitt liv men ändå tycker att de som gör det ska få vara fulla bäst de vill.
 
Jag har ingen kvarvarande respekt för någon som uttalar sig i ovan nämna debattartikel. Rikard Olsson har jag haft en tagg i tassen för länge så att han klottrat dit sin signatur och några ord förvånar mig inte. Inte heller Brunnberg. Men ni andra, shame on you.
 
shame.on.you.
 
Kärlek
 
Sabina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0